Дослідження моделей управління командою у стресових ситуаціях - Малета, В. М. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – управління командами у стресових ситуаціях. Мета роботи – дослідження створення моделі управління командами з метою підвищення їх ефективності у стресових ситуаціях. Метод дослідження – аналіз, синтез, порівняльний аналіз, групування, систематизація, дедукція та моделювання. Дослідження включає огляд та оцінку інноваційного характеру впровадження моделі управління командою в стресових умовах. Це дозволяє розробити теоретичний фундамент для практичного застосування моделі. Результатом дослідження є нова модель управління командами, спеціально адаптована для ефективної роботи у стресових умовах. Ця модель включає в себе стратегії та підходи, спрямовані на зниження впливу стресових факторів на робочий процес та підвищення продуктивності команди. Результати дослідження мають практичне застосування для організацій та команд, особливо у сфері ІТ-проєктів, де стресові ситуації частіше відбуваються. Організації зможуть використовувати розроблену модель для підвищення ефективності роботи своїх команд у стресових умовах, що в свою чергу сприятиме досягненню поставлених цілей та зменшенню втрат часу та ресурсів.
Keywords: управління командою; стресова ситуація; управління стресом