Розробка системи управління навчанням на основі веб-технологій - Корнієнко, В. В. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є аналіз існуючих систем управління навчанням, виявлення оцінки ефективності та розробка власної системи. У ході виконання атестаційної роботи на основі аналізу існуючих систем управління навчанням було виведено формулу якості системи та розроблено веб-застосунок системи управління навчанням, яка повністю задовольняє умовам та має високу оцінку якості системи.
Development of Education Management System Based on Web Technologies
Keywords: управління навчанням; JAVA; SPRING; REACT; POSTGRESQL; E-LEARNING