Система ідентифікації на базі архітектури цифрових об'єктів - Сущенко, І. В. (My University, 2021)
В даний час в результаті швидкого розвитку інформаційних технологій, зростання обсягів різноманітної інформації в мережі зв'язку загального користування (МЗЗК), а також через повсюдне впровадження технологій інтернету речей з'явилася нагальна потреба впровадження механізмів однозначної ідентифікації пристроїв і додатків IoT, що дозволяють відслідковувати достовірність інформації в мережі і боротися з контрафактною ІКТ-продукцією.
Keywords: МЗЗК; інтернет речей