Спосіб приготування змішаного палива - Контар, О. Я.; Валєвахін, Г. М.; Дохов, О. І.; Толстих, О. І. (ХНУРЕ, 2018)
Винахід належить до галузі енергетики, зокрема до виробництва композиційних палив, які містять дрібнодисперсну гідрофільну фазу органічних речовин (пожнивні відходи сільськогосподарських виробництв, продукти переробки ділової деревини і торфу, а також відходи (мулові оcади) очисних споруд побутових і промислових стоків).
Keywords: енергетика; композиційне паливо