Розробка мобільної платформи для пошукових робіт - Поддубняк, І. А. (ХНУРЕ, 2023)
У даній статті було розглянуто та проаналізовано розробку прототипу мобільної модулярної робототехнічної платформи для дистанційних пошукових робіт на землі. В результаті окреслено головні компоненти, характеристики та особливості розробленої чотириногої павукоподібної платформи щодо її головного призначення. Аналіз надає специфічні уявлення про процеси проектування пошукових роботів відповідно до потреб та умов їх використання.
Keywords: біоробототехніка; робототехніка; дистанційні пошукові роботи; мобільна платформа