Деякі питання формування та розвитку інноваційної інфраструктури - Подрез-Ряполова, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Наукову працю присвячено дослідженню питань формування та розвитку інноваційної інфраструктури. Визначено, що на сучасному етапі розвитку національної інноваційної системи ключовим завданням, яке потребує першочергового вирішення повинно бути законодавче врегулювання діяльності суб’єктів інноваційної інфраструктури, в тому числі державної підтримки елементів інноваційної інфраструктури та суб’єктів господарювання, що провадять інноваційну діяльність.
Keywords: національна інноваційна система; інноваційна інфраструктура