Спосіб планування ринологічних функціонально естетичних оперативних втручань - Аврунін, О. Г.; Саєд, Х. І.; Кнігавко, Ю. В.; Калашник, Ю. М.; Журавльов, А. С. (ХНУРЕ, 2012)
Винахід належить до галузі медицини і стосується способу планування ринологічних функціональноестетичних оперативних втручань. У способі за винаходом використовується єдина узагальнена воксельна томографічна модель верхніх дихальних шляхів, яка дозволяє при віртуальному моделюванні ринохірургічного оперативного втручання відразу визначати зміни внутрішніх (функціональних) та зовнішніх (естетичних) анатомічних структур носа.
Keywords: оториноларингологія; ринохірургія; медицина