Адаптивний метод проектування безпровідних мереж з урахуванням вимог до їх пропускної здатності - Цай, Лей (My University, 2019)
Метою роботи є розробка адаптивного методу проектування безпровідних мереж з урахуванням вимог до їх пропускної здатності. Ефективність алгорит-мів адаптації є важливим фактором, що визначає продуктивність безпровідної мережі на базі стандарту 802.11. Різноманітність алгоритмів, Які повинні поліп-шити адаптацію швидкості представили новий вимір мінливості в безпровідних мережах стандарту 802.11, що ще більш ускладнює і без того непросту задачу розуміння і налагодження продуктивності мереж стандарту 802.11. У роботі був запропонованій адаптивний метод вибору розташування бездротової точки доступу, який враховує рівень сигналу, пропускна здатність, а також навантаження точки доступу. Одна з основних цілей, яка реалізована у роботі - це створення адаптивно-го алгоритму щодо поліпшення QoS в адаптивних безпровідних мережах на базі протоколу 802.11. Також був проведений експеримент, який підтверджує ефек-тивність запропонованого методу адаптивного вибору розташування бездрото-вих пристроїв мережі в рамках поліпшення якості обслуговування.
Adaptive Method of Wireless Networks Design with Bandwidth Requirements
Keywords: WI-FI; адаптивна точка доступу; WIRELESS LAN; IEEE 802.11; IXCHARIOT TOOL; адаптивна безпровідна мережа; QоS