Комп’ютерна система для зберігання та аналізу даних - Шмарін, М. Д. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка комп’ютерної системи для зберігання та аналізу даних з використанням AWS. У ході виконання кваліфікаційної роботи реалізовано комп’ютерну систему для зберігання та обробки інформації, яка ґрунтується на використанні хмарних сервісів Amazon та пов’язаних технологічних інструментів. Запропоноване рішення повністю відповідає сучасним технічним стандартам і має потенціал для інтеграції з наявними системами управління даними. Його впровадження сприяє оптимізації процесів керування інформаційними ресурсами, забезпечує надійний аналіз даних, підвищує загальну стійкість до збоїв і створює умови для гнучкого масштабування інфраструктури.
Computer System for Data Storage and Analysis
Keywords: сховище даних; використання хмарних сервісів Amazon; AWS