Порівняння тампонного та трафаретного видів друку на сувенірній продукції непласкої форми - Мещерякова, А. (ХНЕУ, 2024)
На етапі підготовки оригінал-макету до друку важливим завданням є правильний вибір обладнання для друкарського процесу в залежності від типу продукції, її тиражу та задруковуваного матеріалу.
Keywords: оригінал-макет; друкарськогоий процес