Окремі пропозиції щодо вдосконалення нормативного забезпечення правових режимів у трудовому праві в світлі реформи трудового законодавства - Вакарюк, Л. В. (My University, 2020)
Стаття присвячена формулюванню пропозицій щодо підвищення рівня нормативного забезпечення правових режимів у трудовому праві України на рівні державного регулювання. Наголошується, що правовий режим сприяє створенню та забезпеченню цілісної системи регулятивного впливу, порядку, і під дією відповідних способів (засобів) правового регулювання функціонує для досягнення забезпечення ефективної реалізації індивідами своїх потреб, суб’єктивних прав та інтересів і виконання обов’язків. Пропонується внести зміни до Кодексу законів про працю, що сприятиме більш ефективній реалізації правового режиму на практиці
Keywords: режим праці; правовий режим; правові засоби; державний рівень правового регулювання; оптимізація законодавства; реформа законодавства про працю