Розробка рекомендацій для створення соціальної реклами на тему насильства над жінками - Вовк, О. В.; Токар, Е. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Метою роботи є визначення принципів, які необхідно враховувати при створенні соціальної реклами, спрямованої на проблему насильства над жінками.
Keywords: реклама; проблема насильства