Дослідження методів та моделей штучного інтелекту для покращення якості зображень - Тукало, Р. А. (My University, 2024)
Мета дослідження – огляд історії, принципів роботи, випадків застосування, а також безпосередньо практичне застосування обраних моделей та методів ШІ. У результаті роботи було визначено модифікації алгоритмів, що більше пристосовані до тих чи інших сценаріїв використання, експериментальним шляхом випробувано використання згорткової нейронної мережі для підвищення роздільної здатності зображень.
Keywords: якість зображень; покращення якості зображень