Технологічна реалізація використання металевоскляних корпусів у виробництві гібридних інтегральних мікросхем, що герметизуються пайкою - Невлюдов, І. Ш.; Котух, В. Г.; Нестерцова, С. О.; Васильєв, С. М.; Гора, М. М. (ХНУРЭ, 2005)
Технологічна реалізація використання металевоскляних корпусів у виробництві гібридних інтегральних мікросхем, що герметизуються пайкою
Keywords: гібридні інтегральні мікросхеми; металевоскляний корпус