Розробка методики ефективного застосування анімації у WEB - Коміна, М. М. (My University, 2020)
Мета атестаційної роботи – дослідження сучасних методик та інструментів розробки анімації веб-ресурсів, а також створення на основі проведеного дослідження методики, яка дозволить підвищити ефективність розробки веб-анімації, в тому числі за рахунок скорочення часу, який буде потрібен розробнику веб-видань для роботи з анімацією, та скорочення часу завантаження анімації, розробленої за даною методикою.
Keywords: веб-сайт; анімація; веб-технології; javascript; css; motion ui