Організаційно-економічні заходи забезпечення кадрової безпеки підприємства - Полозова, Т. В.; Єременко, А. О.; Воскобойник, О. М. (Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, 2011)
У статті розглянуто теоретичні аспекти організаційно-економічних заходів забезпечення кадрової безпеки підприємства: розкрито поняття "економічна безпека підприємтсва", вивчено основні принципи роботи з кадрами, досліджено напрями організації кадрової безпеки на підприємстві.
Keywords: кадри; кадрова безпека; персонал; економічна безпека; колективний договір; кадрові служби