Спектри вищого порядку для електроміографічних сигналів осіб із болем у попереку - Курочкін, І. О.; Чернікова, І. В. (ХНУРЕ, 2022)
Встановлено, що метод СВП може бути використаний для оцінки стану пацієнтів з БНДС, а також оцінки якості лікування вертебрологічних захворювань, оскільки він дає додаткову до оцінки спектральної щільності потужності інформацію.
Keywords: біспектр; поперек; електроміографія; вертебрологічні захворювання