Масштабування візерунков - Ткаченко, В. П.; Челомбітько, В. Ф. (ТОВ «ДРУКАРНЯ МАДРИД», 2014)
Поєднання можливостей сучасної обчислювальної техніки із методами натуральної геометрії створює передумови розв’язання різновидів прикладних задач, зокрема опису візерунків для поліграфічного захисту цінних паперів. При цьому виникає питання масштабування візерунка, описаного натуральним рівнянням (масштабування – це зміна розміру зображення зі збереженням пропорцій).
Keywords: нормалізований елемент; рівняння Френе; візерунок