До питань ефективності та безпеки використання ботів у месенджерах у роботі правоохоронних органів - Данилов, А. Д.; Руда, І. М. (НАНГУ, 2023)
Робота присвячена аналізу особливостей використання чат ботів у роботі правоохоронних органів. В тезах проаналізовані переваги та загрози використання чат ботів у роботі правоохоронних органів.
Keywords: захист інформації