Веб застосунок для обліку та планування замовлень по догляду за садом та газоном. Фронт-енд - Кошель, Д. Ю. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – веб застосунок для обліку та планування замовлень по догляду за садом та газоном. Мета розробки – створення клієнтської частини веб застосунку для обліку та планування замовлень по догляду за садом та газоном, який забезпечує зручну взаємодію клієнта, працівника та менеджера з цифровою платформою для надання послуг з догляду за прибудинковими ділянками. Метод рішення – використано середовище Visual Studio Code, JavaScript-бібліотеку React, а також засоби маршрутизації, керування станом та асинхронного обміну даними (Axios). Клієнтська частина реалізована із застосуванням компонентного підходу.
Keywords: облік замовлень; планування замовлень; догляд за садом; газон