Дослідження методів моніторингу при використанні розподілених систем менеджменту комп'ютерних мереж - Єпіфанов, А. С. (My University, 2013)
У роботі здійснено огляд методів моніторингу комп'ютерних мереж. Розглянуто переваги та недоліки методів моніторингу при використанні розподілених систем менеджменту комп'ютерних мереж. Сформульовано і описаний метод моніторингу при використанні розподілених динамічних систем менеджменту комп'ютерних мереж. Проведено дослідження топологічної структури комп'ютерної мережі університету. Створена імітаційна модель комп'ютерної мережі університету. Проведено імітаційне моделювання комп'ютерної мережі в умовах роботи різних варіантів орагнізації моніторингу в комп'ютерній мережі.
Keywords: менеджмент комп'ютерних мереж; орагнізація моніторингу в комп'ютерній мережі