Керування та навігація автоматизованими роботами-аватарами - Бронніков, А. І.; Шендрик, Д. (ХНУРЕ, 2018)
В матеріалах приведено структурну схему навігаційного комплексу для автоматизованих роботів-аватарів. Проведено аналіз існуючих навігаційних технологій та обрано оптимальні рішення для більшості модулів комплексу. Розроблено програму для операційної системи Android, котра приймає, оброблює та зберігає у базу показання з датчиків. Проведено аналіз даних та тренування декількох класифікаторів рухів, розраховано і порівняно їх точність.
Keywords: акселерометр; гіроскоп; кореляція; точність передбачень; роботи-аватари