HELVETICA: історія і розвиток одного з найпопулярніших шрифтів в світі - Манскова, Ю.; Бокарєва, Ю. С. (ХНУРЕ, 2022)
У даній роботі проаналізовано тенденції виникнення та становлення гарнітури Helvetica. Розглянуті особливості будови літер та виникнення нових накреслень. Helvetica вважається кращим шрифтом для сприйняття.
Keywords: історія шрифтів; шрифт