Моделювання руху заряджених частинок у приладах зі схрещеними полями циліндричної конструкції - Воловенко, М. В.; Колендовська, М. М.; Нікітенко, О. М. (Видавництво Тараса Сороки, 2017)
В цій роботі моделюється рух заряджених частинок у приладах зі схрещеними полями циліндричної конструкції. У магнетронному діоді рух заряджених частинок відбувається за траєкторіям, що схожі на епіціклоїду. У магнетроні рух заряджених частинок відбувається за траєеторіями, що схожі на модульовані епіціклоїди
Keywords: схрещені поля; магнетронний діод; магнетрон; рівняння руху