Дослідження методів оцінки і прогнозування ефективності ІТ-проектів рекомендаційних систем - Посипайко, О. В. (My University, 2023)
Об’єкт дослідження – процес оцінки ефективності ІТ проектів рекомендаційних систем. Предмет дослідження – методи оцінки прогнозування ефективності ІТ проектів рекомендаційних систем. Мета дослідження – виявити недоліки в існуючих методах дослідження прогнозування ефективності рекомендаційних систем практичним шляхом та запропонувати покращення необхідні покращення для їх роботи
Keywords: набір даних; персоналізація; рекомендаційна система