Концепция регионального информационного обслуживания на основе геоинформационных технологий - Копаница, В. Н.; Левыкин, В. М.; Малафеев, Е. Е. (My University, 2003)
Запропоновано концепцію побудови мережі інтегрального обслуговування, що базується на досягненнях геоінформаційних технологій і стільникового телефонного зв'язку, що піднімає на новий якісний рівень інформаційні послуги. Запропоновано структуру регіонального компонента такої мережі. The concept of construction of a web of integrated service basing on reachings of geoinformation technologies and honeycomb telephone service lifting on a new qualitative level information services is offered. The pattern regional reductants of such web is offered
Keywords: геоинформационная система; сети интегрального обслуживания; сотовая телефонная связь