Побудова концептуальної моделі забезпечення якості навчального процесу внз - Егоров, А. Б.; Малишкіна, К. С.; Штефан, Н. В. (My University, 2013)
Розглянуто проблему побудови концептуальної моделі забезпечення якості навчального процесу ВНЗ. Проведено системний аналіз фактичних реалізацій процесу життєвого циклу навчального процесу у ВНЗ України. Запропоновано необхідну та достатню кількість показників якості системи управління якістю навчального процесу ВНЗ.
Keywords: Система менеджменту якості; навчальний процес