Як цифрові технології змінюють наші уявлення про знання та істину - Шестопалов, С. С. (НТУ «ХПІ», 2024)
Цифрові технології глибоко впливають на наше розуміння знання та істини, створюючи як нові можливості, так і виклики. Філософія інформації має відігравати ключову роль в осмисленні цих змін, пропонуючи інструменти для критичного аналізу та розвитку етичних підходів.
Keywords: цифрові технології; епістемологія