Дослідження методів управління станом у веб-орієнтованих додатках на основі фреймворку React для інформаційних систем електронної комерції - Двугрошев, А. О. (My University, 2025)
Метою роботи є дослідження, порівняльний аналіз та вдосконалення сучасних методів управління станом у React-застосунках з метою підвищення ефективності обробки даних, стабільності та масштабованості інформаційних систем електронної комерції. У процесі дослідження застосовано методи системного аналізу, порівняльний аналіз архітектур клієнтських застосунків, експериментальне моделювання, а також аналітичні методи оцінки продуктивності різних підходів до управління станом. Проведено експериментальне порівняння продуктивності різних методів управління станом у тестовому e-commerce застосунку. У результаті дослідження було розроблено комбінований метод управління станом, що поєднує переваги легковагової бібліотеки Zustand для роботи з зовнішніми даними та API та реактивної моделі MobX для високопродуктивного оновлення клієнтського інтерфейсу.
Keywords: електронна комерція; синхронізація даних; React-застосунок