Мікроконтролерний пристрій локалізації джерела акустичного сигналу - Карась, Д. В. (ХНУРЕ, 2024)
An overview of the usability of microcontroller device for acoustic signal source localization and its possible applications in warfare.
Keywords: Мікроконтролерний пристрій локалізації джерела акустичного сигналу; Мікроконтролерний пристрій локалізації джерела акустичного сигналу