Клієнт-серверна системи управління музичними аудіотреками - Артеменко, О. Г. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка та впровадження веб застосунку для потокового прослуховування музики, основною складовою якого є інтерактивна платформа Harmoniq. Цей застосунок дозволяє користувачам створювати облікові записи, завантажувати аудіотреки, формувати персоналізовані плейлисти та насолоджуватися музикою в реальному часі. Було розроблено архітектуру клієнт-серверної моделі, де фронтенд, з використанням React, взаємодіє з бекендом на Node.js через REST API. Особливу увагу приділено впровадженню функціоналу реального часу, який дозволяє перезавантаження оновлювати сторінки. інтерфейс без необхідності Це досягається завдяки динамічній функціональності React та ефективній взаємодії з сервером.
Keywords: потокове відтворення музики; інтерфейс у реальному часі