Використання машинного навчання у побудові системи рекомендацій на основі даних користувачів - Голубничий, Д. Ю.; Кація, І. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У сучасному цифровому просторі найбільш ефективними системами вважаються ті, які можуть затримати увагу користувача на найбільш довгий часта протягом цього періоду утримання пропонувати контент, який максимально точно відповідатиме уподобанням користувача та змушуватиме робити вибори, вигідні як розробникам системи, так і зацікавленим третім особам.
Keywords: користувач; цифровий простір