Удосконалений радіоелектронний пристрій для тренувань біатлоністів - Сідоров, Г. І.; Колендовська, М. М.; Чобану, П. В.; Нікулкін, В. О.; Левский, М. О.; Селезньов, І. С.; Зарицький, Д. К. (ХНУРЕ, 2018)
Удосконалений радіоелектронний пристрій для тренувань біатлоністів містить макет зброї з лазерним випромінювачем та електронну мішень, цифровий датчик пульсу, радіопередавач, радіоприймач, реєстратор та два інформаційних цифрових табло. Цифровий датчик пульсу підключений до входу радіопередавача, вихід якого з'єднується з входом радіоприймача. Вихід радіоприймача підключений до другого входу реєстратора, вихід реєстратора підключений до другого інформаційного цифрового табло, а через перший вхід реєстратора до нього підключена електронна мішень. Додатково введений перетворювач цифрових сигналів пульсу в мовні сигнали, вхід якого підключений до цифрового датчика пульсу, а вихід - до навушників спортсмена для передавання мовних сигналів в головні телефони спортсмена.
Keywords: радіоелектронний пристрій; тренування біатлоністів; електронна мішень; радіопередавач