Дослідження задач лінійного програмування для побудови бізнес-логіки системи підтримки мережі онлайн-закладів харчування - Жаренков, К. К. (My University, 2020)
Об’єктом дослідження є задачі лінійного програмування для моделювання бізнес-логіки роботи мережі онлайн-закладів харчування. Метою роботи є підвищення ефективності бізнес-процесів в системі підтримки мережі онлайн-закладів харчування. Методи розробки базуються на таких технологіях, як Android SDK, Java, Spring, Retrofit. В результаті роботи було досліджено задачі лінійного програмування та проведено моделювання бізнес-процесів розподілу складних замовлень між закладами харчування та призначення водіїв на доставку замовлень, проведено аналіз та моделювання предметної області, розроблено схему бази даних та програмно реалізовано основні функції роботи з базою даних.
Keywords: бізнес-логіка; заклад харчування; лінійне програмування; оптимізаційна задача