Система моніторингу відвідування аудиторних та віртуальних занять у системі управління навчанням в кіберуніверситеті - Притков, І. В. (My University, 2021)
Метою атестаційної роботи є забезпечення об’єктивного контролю за присутністю студентів в аудиторіях при проведенні аудиторних та дистанційних занять без додаткових витрат часу викладачів та повідомлення цієї інформації до відповідних деканатів.
Keywords: кіберсоціальна система; розумний кібер-університет; цифровий університет; мова програмування; мобільний додаток