Психолого-педагогічні аспекти формування здорового способу життя - Гелета, Д. Д.; Горшанкова, Т. А. (Національний фармацевтичний університет, 2020)
Розглянуто проблеми здоров'я молоді в Україні, причини його погіршення, способи формування здорового способу життя. Пріоритетним напрямком формування здорового способу життя визначено формування в молоді відповідального ставлення до свого здоров'я, усвідомлення та розуміння переваг, які забезпечує здоровий спосіб життя.
Keywords: здоров'я молоді; здоровий спосіб життя; формування здорового способу життя; шкідливі звички