Можливі шляхи удосконалення виявлення та супроводження балістичних засобів нападу - Кісіль, О. А.; Крючков, Д. М.; Гайбадулов, Б. В.; Коробков, Ю. В. (НТУ «ХПІ», 2024)
Наведені тенденції розвитку сучасних засобів протиракетної оборони. Запропонований метод визначення дальності та радіальної швидкості балістичної цілі, та схема пристрою, що його реалізує. Розглянута елемента база, що дозволить реалізувати запропонований пристрій, який працює за наведеним методом.
Keywords: балістична ціль; зенітний ракетний комплекс; протиракетна оборона