Дослідження методів тестування систем на основі технології блокчейн - Шишло, О. В. (My University, 2023)
Метою роботи є дослідження та визначення ефективних методів тестування систем, в основі яких лежить технологія блокчейн з ціллю оптимізації процесу забезпечення якості даних систем, шляхом якісного планування процесу тестування. У результаті роботи було здійснено аналіз предметної галузі, поставлена задача для дослідження, проведено дослідження методів тестування систем на основі блокчейну та розроблено тест-план на основі результатів дослідження
Keywords: блокчейн; смарт-контракти; тест-план