Теоретичні аспекти оцінки ефективності інвестиційних проектів - Полозова, Т. В.; Євченко, О. Г. (Громадська організація «Центр економічних досліджень та розвитку», 2015)
Для прийняття інвестиційних рішень необхідна оцінка ефективності, що відображає їх привабливість чи непривабливість для потенційного інвестора. Основний критерій оцінки привабливості інвестицій – максимальний дохід, який можливо отримати від їх вкладення.
Keywords: інвестиційний проект; інвестиційний аналіз; ефективність інвестиційного проекту; оцінка ефективності інвестиційних проектів; інвестиції