Особливості формування та ключові характеристики команди проекту - Полозова, Т. В.; Гаджієва Саміра Анар кизи (ХНУРЕ, 2021)
Командна діяльність персоналу вітчизняних підприємств у сучасних умовах набуває все більшого поширення. Від складу команди, професійної підготовки та кваліфікації її членів залежить ефективність реалізації проекту.
DOI: 10.30837/978-966-659-334-7
Keywords: команда проекту; колектив; персонал; командна форма робіт; командна діяльність персоналу