Світогляди Г. С. Сковороди у творі «Всякому місту - звичай і права» - Дам-Васильєва, Ч. А. (ХНУРЕ, 2022)
У роботі розкрито світогляди українського письменника Григорія Савовича Сковороди, досліджено цінності поета та можливість їх застосування у нашому житті.
Keywords: Григорій Сковорода; світогляд; вірш-пісня