SRM-система в сучасному підприємстві: ефективне управління бізнес-процесами - Олінкевич, Я. В. (ХНУРЕ, 2024)
У даній статті досліджено роль системи SRM у промисловому виробництві. Розглянуто основні функціональні можливості, етапи та особливості впровадження кастомізованої SRM, визначено типові помилки при виборі готового програмного рішення, проаналізовано переваги та недоліки впровадження системи.
Keywords: SRM; постачальник; взаємовідносини у промисловому виробництві