Розробка мультисервісної платформи для аналітики успішності спортсменів - Побізінський, О. М. (My University, 2025)
Об’єктом роботи є спортивні дані, що включають результати виступів спортсменів у змаганнях з підводного синхронного плавання. Метою роботи є розробка мультисервісної платформи для збору, обробки та аналітики спортивних результатів, що дозволяє оцінювати динаміку успішності спортсменів у різних видах спорту. У роботі проведено аналіз існуючих підходів до зберігання та візуалізації спортивних даних, розроблено архітектуру мультисервісної системи, яка включає 2 окремі сервіси для обробки даних з підводного синхронного плавання. Обидва сервіси забезпечують збір статистики, та виведення ключових метрик як для спортсменів, так і для команд. У результаті роботи реалізовано платформу, яка дозволяє спортсменам, та тренерам отримувати деталізовану аналітику виступів спортсменів, виявляти прогрес, або зниження форми, і також розуміти, куди треба рухатися далі на основі отриманих даних
Keywords: спортсмен; підводне плавання; синхронне плавання; аналітикиа спортивних результатів