Дослідження методів інтеграції мобільних пристроїв з веб-орієнтованими інформаційними системами - Задорожній, С. А. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження є методи використання мобільних пристроїв для взаємодії з веб-додатками. Метою роботи є дослідження можливості використання апаратних пристроїв мобільного телефону для керування веб-додатками або для заміни периферійних пристроїв комп’ютеру можливостями смартфону. Результати дослідження: проведено аналіз існуючих апаратних пристроїв смартфону, які можуть бути використані для взаємодії з браузером, здійснено аналіз доцільності використання смартфону замість зовнішніх пристроїв для комп’ютеру. Результати роботи можуть бути використані в будь-яких системах, для яких потрібно використовувати зовнішні пристрої
Keywords: javascript; веб-додаток; датчики орієнтації пристрою; мобільні датчики; мобільні присторії