Розробка дизайну web-видання для готельного комплексу «Лісовий Край» - Катков, М. С. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи була розробка дизайну для вебсайту готельного комплексу «Лісовий Край». Для досягнення мети був зроблений аналіз підходів до реалізації, розглянуті інструментальні засоби та зроблено їх порівняння. Перед початком основної розробки був зроблений аналіз аналогів та конкурентів. У ході практичної частини, після вибору інструментальних засобів, була розроблена структура вебсайту, модульна сітка та навігаційна схема. Далі були підібрані шрифти та кольорова палітра. Наступним етапом стала розробка анімацій для багатьох елементів вебсайту. Після завершення розробки дизайну була зроблена адаптація дизайну вебсайту для ноутбуків, планшетів та мобільних пристроїв, зібраний UI kit для подальшої розробки. Тестування було проведено використовуючи емуляцію різних пристроїв, завдяки чому було перевірено відображення вебсайту на різній роздільній здатності екранів.
Keywords: електронне видання; розробка веб-дизайну; створення прототипу