Розробка модуля «Аналіз попиту на моделі автомобільних дисків» інформаційної системи торговельної фірми - Мартов, В. О. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є модуль «Аналіз попиту на автомобільні диски» інформаційної системи торговельної фірми. Метою цієї кваліфікаційної роботи є розробка модуля для аналізу попиту на автомобільні диски. Цей модуль збиратиме дані щодо оголошень автомобілів, виконуватиме їхній синтез із даними, які стосуються підбору параметрів дисків, а також представлятиме статистичну інформацію про попит на автомобільні диски у зручному для користувача вигляді. Тематика є актуальною, оскільки більшість підприємств при закупівлі товару орієнтуються на попит лише стосовно власної продукції, що може давати обмежену картину під час складання плану постачання, оскільки споживачі купляють автомобільні диски не у якості самостійних товарів, а для встановлення коліс до транспортних засобів.
Keywords: автомобільний диск; клієнт-серверна архітектура; закупівля