Дослідження AI-driven плагінів для покращення веб-інклюзивності на платформі WordPress - Боровинська, Ю. Д. (My University, 2025)
Метою дослідження є визначення оптимальних налаштувань веб-сайтів під час впровадження AI-driven плагінів на платформі WordPress для підвищення рівня інклюзивності. У кваліфікаційній роботі розглянуто наступні питання: визначено актуальність, цілі та задачі дослідження; розглянянуто поняття веб-інклюзивності, її типи, проаналізовано існуючі методи забезпечення веб інклюзивності, обрано та впроваджено AI-driven плагіни, розроблено та впроваджено рекомендації, проаналізовано результат, в ході якого доведено сформульовану гіпотезу дослідження.
Keywords: інвалідність; контент аналіз; експерт