Дослідження технології збору електромагнітних полів від різних джерел для безпровідного живлення системи моніторингу підвіски автомобіля - Сахаров, І. А. (My University, 2021)
Об'єкт дослідження. Процеси функціонування ректен у складі бездротової системи альтернативного живлення бортової системи контролю підвіски автомобіля. Предмет дослідження. Антени у складі ректенних систем. Мета роботи – розробка засобами комп’ютерного моделювання антен для ректен у складі систем альтернативного живлення радіоелектронних засобів різного призначення. Наведені результати комп’ютерного моделювання засобами CAD двозахідної логарифмічної спіральної та патч антен для роботи у смузі частот 2400-2500 МГц, Область застосування – системи альтернативного живлення радіоелектронних засобів різного призначення.
Keywords: ректена; диполь; коефіцієнт підсилення антени; КСХН; CAD