Розробка модуля «Облік замовлень» інформаційної системи магазину одягу - Гіль, М. І. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження: процес обліку замовлень магазину одягу «Ескада». Мета роботи: розробка модуля «Облік замовлень» інформаційної системи магазину одягу «Ескада», який забезпечить автоматизацію процесів прийому, обробки, виконання замовлень та формування звітності, підвищуючи ефективність бізнес-процесів і якість обслуговування клієнтів. Метод дослідження: методи об’єктно-орієнтованого підходу, системного аналізу, засоби моделювання бізнес-процесів (ГОЕБО, ВББ), методи проектування реляційних баз даних. У ході кваліфікаційної роботи проведено дослідження об’єкту автоматизації - відділу продажів магазину одягу, виконано аналітичний огляд сучасного стану автоматизації та існуючих засобів обліку замовлень на українському ринку. Створено функціональну модель модуля, розглянуто організаційну структуру підприємства, визначено функціональні та нефункціональні вимоги до модуля. Розроблено базу даних реляційного типу
Keywords: магазин одягу; система обліку замовлень; розробка модуля «Облік замовлень»