Класифікація зображень з використанням хешування - Гема, О. Г. (ХНУ ім. Каразіна В.Н., 2025)
Вивчається проблема класифікації зображень з використанням апарату випадкового проєктування у багатовимірному просторі даних
Keywords: комп'ютерний зір; хешування даних; випадкове проєктування